پیاز قرمز

تماس بگیرید

پرداخت ایمن و مطمئن با

توضیحات

پیاز قرمز که گاهی اوقات پیاز ارغوانی هم خوانده می‌شود. یک رقم از پیاز با پوست قرمز ارغوانی و گوشت آن به رنگ سفید با رنگ جزئی قرمز است.

این پیاز از نظر اندازه متوسط تا بزرگ است و مزه ملایم تا شیرین دارد. اغلب به صورت خام، کباب یا کمی پخته شده با غذاهای دیگر مصرف شده یا به خاطر رنگش به سالاد اضافه می‌شود.

پیاز قرمز شیرین ترین نوع پیاز در سراسر جهان است که از آنها در سالاد استفاده می شود. تندی و شیرینی پیاز به میزان آب مصرفی و نوع پیاز بستگی دارد.

یکی از بهترین انتخاب ها برای ترشی پیاز همین پیاز می باشد که در مقابل پیاز سفید و زرد برای ترشی مناسب تر و مزه بهتری را تولید می کند.

 خواص غذایی پیاز قرمز:

  • پیازها از کالری و چربی بسیار کم اما فیبر خوراکی فراوان برخوردار هستند.
  • طبق برخی تحقیقات، برخی از ترکیبات شیمیایی گیاهی پیاز خواص ضد سرطان و ضددیابت دارند و سطح قند خون را کاهش می‌دهند.

توضیحات بیشتر: 

بیشتر فواید پیاز از آنتی اکسیدان ها ناشی می شود. تحقیقات نشان می دهد که یک آنتی اکسیدان خاص به نام کوئرستین از چند طریق از سلامت محافظت می کند. یک مطالعه نشان می دهد که کورستین با التهاب مبارزه می کند و سیستم ایمنی را تقویت می کند. تحقیقات عمدتاً در آزمایشگاه‌ها نشان داده است که پیاز می‌تواند طیف وسیعی از باکتری‌ها را از بین ببرد.

وب سایت گل میوه طعم و غنای بهترین گوجه فرنگی های قرمز و آبدار را برای شما به ارمغان می آورد.(اینستاگرام گل میوه)

توضیحات تکمیلی

وزن 1 kg