رب انار ساوه (یک لیتر)
تماس بگیرید
پرداخت ایمن و مطمئن با
توضیحات
توضیحات
رب انار ساوه یا هر جای دیگری شربتی است که از دانههای انواع انار های ترش و شیرین تهیه میشود و معمولاً به عنوان طعمدهنده در آشپزی در اکثر نقاط جهان بویژه خاورمیانه و ایران استفاده میشود.
رب انار معمولاً برای بهتر شدن غذاهایی با طعم ترش و شیرین اضافه می شود که اغلب برای دسرهای شیرین مختلف و همچنین در سس ها و چاشنی ها برای استفاده در سوپ ها، خورش ها و مارینادها(طعم دهنده گوشت) مورد نظر است.
هنگامی که گردوی آسیاب شده با رب انار پخته می شود، تبدیل به مخلوطی شیرین و آجیلی می شود که می توان آن را به غذاها اضافه کرد تا طعمی غنی و پیچیده ایجاد کند.
یکی از غذاهایی که از مخلوط گردوی آسیاب شده با رب انار برای طعم بهتر در آن استفاده می شود خورشت پرطرفدار و خوشمزه فسنجان است.
خواص رب انار ساوه
رب انار دارای فیبر، پتاسیم، ویتامین C ، مقداری آهن ، کربوهیدرات، سدیم، منیزیم، منگنز، اسید فولیک، پلی فنول، اسید اولایژیک، قند، ویتامین A ،گروه ویتامین B ،B1 ،B2 ،B3 ، B6، E است.
انواع رب انار ساوه
رب انار به دو روش تهیه میشود که در شهرستان ساوه به رب انار قجری یا سفت و رب انار رسمی یا شل معروف هستند، در مناطق مختلف کشور به رب انار رسمی سس انار هم گفته میشود.
به طور خلاصه رب انار رسمی یا همان سس انار از جوشاندن آب دانههای انار به دست میآید و رب انار قجری نیز از پختن گوشت های دانههای انار حاصل میشود.
وب سایت گل میوه با هدف داشتن جسمی سالم این عسل را برای شما به ارمغان می آورد.(اینستاگرام گل میوه)
توضیحات تکمیلی
توضیحات تکمیلی
وزن | 1 kg |
---|
نظرات
هنوز نظری وجود ندارد.